Long Tail

Ahol a polcok végetérnek, ahol a klasszikus boltok alapterülete elfogy, OTT kezdődik a Long Tail piaca! Avagy..."A végtelen választék átirja az üzlet szabályait" (Chris Aanderson)

Friss topikok

Linkblog

HTML

Spotlight: Forradalom a fogpótlás minden területén!

2008.04.29. 22:18 | vallalkozasiotletek.com | Szólj hozzá!

A Long Tail (Hosszú farok) piac egy szegmensét, praktikusan a fogorvosokat, fogtechnikusokat, rendkívül jó célzással, meggyőzőerővel kápráztatja el a fogpótlástechnika forradalmi vívmányával:



„A fejlesztés eredménye a Turkom-Cera nevet viselő, a fogászati kerámiák világában forradalminak számító anyag és eljárás. A Turkom-Cera valójában egy ötvözött alumina, fémmentes hidak és koronák készítésére.”

Az értékesítési weboldal iskolapéldáját láthatod!
Te mit tudsz alkalmazni, adaptálni?!



- a célközönség behatárolása
- probléma felvetés
- a megoldás megfogalmazása
- a látogatók releváns információval való ellátása


Ön mostantól hihetetlenül egyszerű technológiát alkalmazva, alig egytized időráfordítással, minimális beruházási költségek mellett, 50%-kal könnyebb, minden eddiginél erősebb, tökéletesen illeszkedő, esztétikailag kifogástalan és klinikailag 100%-osan bevált fogpótlásokat készíthet. Olvasd Tovább…>>>

Címkék: trendek üzlet siker online értékesítés vállalkozás long tail célközönség piacok

A bejegyzés trackback címe:

https://longtail.blog.hu/api/trackback/id/tr26447895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása