Long Tail

Ahol a polcok végetérnek, ahol a klasszikus boltok alapterülete elfogy, OTT kezdődik a Long Tail piaca! Avagy..."A végtelen választék átirja az üzlet szabályait" (Chris Aanderson)

Friss topikok

Linkblog

HTML

Ismét a Libri az "Év Könyvkereskedője"

2008.04.24. 02:10 | vallalkozasiotletek.com | Szólj hozzá!

A Libri Könyvkereskedelmi Kft. csaknem 500 főt foglalkoztató hálózat 45 üzletével, két internetes áruházával, kilencmilliárd forint feletti éves forgalmával az ország egyik legnagyobb könyvértékesítője.



"Örömmel számolunk be minden kedves vásárlónknak arról, hogy a XIV. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál zárónapján a kiadók szavazatai alapján vállalatunk ismét elnyerte az Év Könyvkereskedője díjat.

Nem titkoljuk, rendkívül büszkék és hálásak vagyunk, hiszen a rangos elismeréssel immár hatodik alkalommal jutalmazták a Libri elkötelezett munkáját. Külön örömmel tölt el minket, hogy minőségi könyvkínálatunkat, üzleteink barátságos hangulatát nemcsak vásárlóink, de a könyves szakma is évről évre elismeri.

A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál évről évre egyre több érdeklődőt vonz. A könyves szakma legnagyobb hazai összejövetelének idei díszvendége a kortárs világirodalom egyik legjelentősebb alakja, Umberto Eco volt, míg az országok közül Kanada mutatkozott be az olvasóbarát közönségnek." [libri.hu]



Ugye nem árulok el túl nagy titkot, ha azt mondom a Long Tail trendek legprominensebb példái a könyvek a könyvesboltok. Különös tekintettel a webes könyváruházak.
Meghatározó haza képviselőjük a libri.hu.



Címkék: trendek könyv értékesítés vállalkozás long tail célközonség piacok

A bejegyzés trackback címe:

https://longtail.blog.hu/api/trackback/id/tr19439702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása