Long Tail

Ahol a polcok végetérnek, ahol a klasszikus boltok alapterülete elfogy, OTT kezdődik a Long Tail piaca! Avagy..."A végtelen választék átirja az üzlet szabályait" (Chris Aanderson)

Friss topikok

Linkblog

HTML

"A végtelen választék átirja az üzlet szabályait" (Chris Aanderson)

2008.04.23. 21:51 | vallalkozasiotletek.com | Szólj hozzá!

A Web2.0 az internet számára forradalmi újdonság, de egy átlagos vállalkozás számára mit jelent ma Magyarországon?



Gyakran kerül viták kereszttüzébe internetes fórumokon a web2 lényege, sőt már a web3ról is olvashatunk pro és kontra. Piaci elemzések sora, onlineforgalmi adatok bizonyítják a web megújulásának eredményeit, újraírva mítoszokat, ledöntve idolokat...
Magyarország számára sem csak iskolapélda az online business.
A klasszikus mondás "a nagy hal megeszi a kicsit" már a múlté, új trendek írnak új szabályokat " a gyorsabb hal beelőzi a lassút". Itt jön be a feltörekvő vállalkozások számára kitörés lehetősége.
Egy közepes vagy kisebb vállalkozás számára valós lehetőség, hisz kisebb, mozgékonyabb, könnyebben motiválható. Nem utolsó sorban, a vezetés hosszabb ideig egy kézben van, igy a stratégia hosszabb távon tervezhető, ezért kiszámíthatóbb.

Mindezen lehetőségeket, megfejeli, sőt übereli az a tény melyszerint, az internet kínálta végtelen polcok, a legnagyobb multikkal veheti fel a verseny egy-egy réspiacon akár az egyszemélyes vállalkozás is.

Címkék: trendek vállalkozás long tail célközonség piacok

A bejegyzés trackback címe:

https://longtail.blog.hu/api/trackback/id/tr30439450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása