Long Tail

Ahol a polcok végetérnek, ahol a klasszikus boltok alapterülete elfogy, OTT kezdődik a Long Tail piaca! Avagy..."A végtelen választék átirja az üzlet szabályait" (Chris Aanderson)

Friss topikok

Linkblog

HTML

Spotlight: A Boriték specialista...

2008.04.25. 20:14 | vallalkozasiotletek.com | Szólj hozzá!

Onlinepiaci trendek kedveznek a kreativ igénnyel rendelkező megoldások szállitóinak!



Egy a rétegigényeket kiszolgáló valóban innovativ oldalra találtam, remek példája hosszú farok (Long Tail) jelenségnek.

Ahol a polcok végetérnek, ahol a klasszikus boltok alapterülete elfogy, OTT kezdődik a Long Tail piaca!

Külnösen hatékony megoldásokat kinál az értékesitben, ha nem csak eladni akar az oldal. Adalék információkkal, ötletekkel megtöbbszörözhetőek a konverziós arányok. Nem kell exkluziv, sőt még csak speciális ajánlat sem ahhoz a látogatót vásárlóva tegyük. A már vásárlási szándékkal érkezőket, információval ellátva célt érhetünk, illetve akicókkal impulzus vásárlásra késztehetjük. Természetesen további aktiv elemek fokozzák, a vásárlási kedvet.
Mérések bizonyitják, hogy egy átlagos oldalra érkezők 75%-a nem kvalifikált, nem minőségi érdeklődő csupán látogató. viszont a minőségi látogatók esetén is szükségszerü további csalik alkalmazása.

Egy az értékesitési weboldal alap elemeit illetve innovativ alkalmazásait tartalmazó igéretes site:

"Piacvezető borítékokat kínálunk napi gyártásból!
Ofszet, kraft, gascofil, környezetbarát, tyvek, redős-talpas borítékok, légpárnás- és CD tasakok a legjobb áron, raktárról, azonnal, minden gyári méretben és háromféle zárási módban." Tovább!...>>

Címkék: trendek üzlet siker online értékesítés vállalkozás long tail célközönség piacok

A bejegyzés trackback címe:

https://longtail.blog.hu/api/trackback/id/tr89442209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása